Kurumsal
Giriş Tarihi : 13-04-2023 01:12   Güncelleme : 23-04-2023 20:34

Biz Kimiz?

Vista Sigorta ve Aracılık Hizmetleri 2004 yılında Konya'da faaliyetlerine başlamıştır. Tüm sigortacılık branşlarında Türkiye'nin önde sigorta şirketlerinden Neova ve Koru Sigorta’nın yetkili acenteliğini yürütmektedir.

Biz Kimiz?

Tüm sigortacılık branşlarında, Türkiye'nin önde sigorta şirketlerinden; Neova Sigorta, Doğa Sigorta, Koru Sigorta, Ankara Sigorta, Corpus Sigorta, Şeker Sigorta ve  Atlas Mutuel Sigorta 'nın yetkili acenteliğini yürütmektedir

Vista Sigorta, uluslararası normlara uygun olarak uzmanlaşmayı ve kaliteli hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiştir. Dünya sigorta sektörünün gelişimine paralel uygulamalarla bütünleşen Vista Sigorta, müşteri odaklı yönetim anlayışıyla sürekli gelişmeyi ön planda tutmaktadır.

Vista Sigorta güvenilirliği, sağlam mali yapısı, çağdaş yaşamın gerektirdiği hizmet çeşitliliği ve sürekli değişen dünyaya uyum sağlayan, uzun soluklu bakış açısıyla tanınmaktadır. Vista Sigorta günümüz sigorta ihtiyaçlarına uygun, en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Firmamız sigorta sektöründe faaliyet göstermekte olup sigorta ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Hizmet vermekte olduğumuz sigorta ürünlerini bireysel (Trafik, Kasko, Seyahat, Sınav, Ferdi Kaza, Konut, Dask, Tarsim) ve kurumsal (Nakliyat, Kredi, İşyeri, Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza, Özel Güvenlik mali Sorumluluk, Tehlikeli Maddeler Zorunlu Sorumluluk, Mühendislik, İşveren Sorumluluk, Mesleki Sorumluluk, Tüpgaz Zorunlu Sorumluluk) olarak iki başlık altında tanımlamak mümkündür.

2013 yılında ‘Tebdili mekanda fayda vardır’ anlayışıyla yeni yerine taşınan firmamız sigortaya dair tüm konularda danışmanlık ve aracılık hizmeti vermekte olup bu danışmanlık hizmetleri çerçevesinde her türlü trafik iş takibi, tercihli özel plaka talebi, araç muayenesi, güvence hesabı, her türlü hasar noktasında hizmet vermekte olup bu konulara dair tüm bilinmesi gereken bilgiler başlıklar halinde web sayfamızda ziyaretçilerimize sunulmaktadır.

VistaSigortaVistaSigorta