Bilgilendirme
Giriş Tarihi : 23-04-2023 15:56

Tramer Kaydı Sorgusu

Tramer bilindiği üzere tüm araçların trafik sigorta kayıt bilgisinin bulunduğu kurum olarak geçmektedir. Tramer kayıtlı araç sorgusu ile satın almak istediğimiz ikinci el araçlara dair bilgi elde edebiliriz.

Tramer Kaydı Sorgusu

Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi tramer kelimesinin açılımı olarak trafik bilgilerinin kusursuz olarak verilmesinde bize yardımcı olur.  Günümüzde ikinci el araçlar artık sıfır araçlara göre daha çok kullanılmaktadır.  İkinci el araçlarda ister az kullanılmış olsun ister çok aracın hasar geçmişi önemlidir. 

 

Tramer Kaydı Nasıl Yapılır

Alıcısı olacağınız araca dair genel bir bilgi edinmek adına yapacağınız en akıllıca iş tramer sorgulama olacaktır. Bu sorgulama hiçbir zorluğu bulunmayan çok kolaylıkla yapabileceğiniz bir işlemdir.  Araç görme sırasında bu sorguyu satıcıya çaktırmadan dahi basit bir şekilde yapabilirsiniz.  Bu kandırılmamanız için size sağlanmış olan büyük bir hizmettir. Bir tramer sorgusu için yapmanız gerekenlere dair kısaca bilgilendirelim.

  • Telefon SMS, web sorgusu ve çağrı merkezi ile ilgili aracı detaylı bir şekilde sorgulamanız mümkündür.
  • 5664 numaralı SMS uygulaması sayesinde sizde araçların hasar durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunun için aracın plakasını SMS kısmına girip göndermeniz yeterli olacaktır.
  • Herhangi bir araca ait tramer sorgusu yapabilmek size sadece on bir lira gibi çok cüzi bir fiyata mal olur. Buda sizin hayal kırıklığı yaşamamak adına vereceğiniz bir para olduğundan nu sorgu mutlaka yapılmalıdır.
  • Söz konusu aracın plaka değişim hali, aracın geçmişini değiştirmez. Bu konuda içiniz rahat olsun. Kayıtlar araç üstüne ait olduğu için her şey net olarak kayda geçmektedir.
  • Tabi ki e-devlet üzerinden de araç sorgulaması yapabilirsiniz. Devlet güvencesi altında yapılan bilgi sorgulamaları ikinci el araca dair güveninizi sorgulayacaktır. Bu sorgulama sırasında araca ait plaka ilgili kutucuğa yazılıp dokümanlara ulaşılabilir.
VistaSigortaVistaSigorta